Arkiv
Vaccinerad mot doping

Bra HAIS helg

Helgen som gick blev en kanon helg för många Haisare. I Åhus indoor som även var DM i flera grenar blev det gott om medaljer men även en hel del PB. Wiktor Petersson vann kula i P15 på fina 18.95 , i F15 svarade Josefine Olsson för en fin prestation genom att bli DM 2:a på 60m med tiden 8.62 dock skall tilläggas att försöksloppet gick lite fortare 8.53 . F12 vann Thea Pettersson DM guld på 60m med den utmärkta tiden 9.05 , i samma åldersklass sprang Vera Kvist in som DM 3:a på 60m Häck med tiden 13.26 . Sist men inte minst tog Evelina Sjöstrand en silver medalj med ett jättehopp på 3.78 i längd. Värt att nortera från denna tävling är att vi som var på plats fick se ett nytt världsårsbästa i höjd på 2.30 av Mutaz ( 3:an från OS i London ) från Qatar.

I Karlskrona tog Elise Malmberg hem 3 Guld 60m , höjd samt 400m där hon svarade för ett kanonlopp och fick tiden 56.41 . Sverige snabbast i år för F19. Ett stort Grattis till alla Haisare i helgen till medaljer och PB .