Arkiv
Vaccinerad mot doping

2 x Guld Wictor 2 x Brons Thea på DM

I helgen som gick genomfördes Skånska mästerskapen för 12 åringar och äldre i Ängelholm. HAIS representerades av Wictor Petersson i P15 och Thea Petersson i klassen F12. Wictor fortsätter att vara stabil på riktigt långa längder, denna gång blev det 20,72 i kula och 70,83 i diskus och två överlägsna segrar.

Thea var med i 4 grenar. Hon började med att komma 2:a i sitt försöksheat på 80m med tiden 11.87. I finalen blev det nästan samma tid då Thea sprang hem sin första DM medalj för dagen med tiden 11.91 . Nästa gren var 60m Häck, här var det final direkt. Thea gjorde här tävlingsdebut i denna gren med ett bra lopp som belönades med dagens 2:a bronspeng.Thea avslutade sen dagen med ett nytt Pb i längd med 3,91 detta räckte till en 7:e plats. Sist på dagen var det kula där blev längsta stötten 6,65. Ett stort Grattis till DM medaljerna båda två.    

Samtliga reultat finns här:

En nöjd Thea

Friidrott