Arkiv
Vaccinerad mot doping

Sveriges längsta kast genom tiderna

Efter att i helgen vunnit Ungdoms-SM i såväl kula, diskus och slägga överlägset fortsätter Wictor Petersson kasta riktigt långt. I en kasttävling i Malmö under onsdags kvällen kastar han den 1 kilo tunga diskusen längre än vad någon annan svensk har gjort, detta oavsett ålder och diskusvikt. Resultatet på 72,15m är mer knappa metern längre än Rickard Bruch svenska rekord för män med två kilos diskusen drygt 10 meter längre än Kenth Gardenkrans juniorrekord med 1,75 kg tunga diskusen.

2 kommentarer till Sveriges längsta kast genom tiderna

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.