Arkiv
Vaccinerad mot doping

Alma vann Hässleholmsloppet !

Hässleholmsloppet

I ett strålande väder avgjordes Hässleholmsloppet på lördagen ute på Hovdala. Rekordmånga deltagare var på plats denna eftermiddag. I år var den stora nyheten att det förutom 10km:s banan även fanns en 5,5km:s sträcka. I damklassen 5,5km blev det en dubbel för HAIS genom Alma Dahlberg och Ebba Ottosson, tjejerna höll ihop nästan hela loppet, Alma avgjorde med knappa 1km kvar på den tuffa banan. Alma kom i mål på tiden 26,48 med Ebba endast 12sek efter 27,00. Ebba hade sedan endast 2 sek ner till tredje tjej Ida Staude från Näsby handboll. Glädjande att se var att i detta lopp fanns ytterliggare 4:a HAIS:are som är 14år eller yngre. Framtiden ser god ut i klubben.

Även i 10km:s klassen fanns många HAisare på plats snabbast för dagen bland damerna var Annika Persson-Boden med en 5:e plats på tiden 49,23 och bland männen Marcus Ottosson .med tiden 42,46.

Sammanfattningen av Hässleholmsloppet 2013 blir : loppet är populärt och växer stadigt!!!!