Arkiv
Vaccinerad mot doping

Duktiga tjejer i Lund!

Lund

Under helgen avgjordes Sydsvenska ungdomsspelen i Lund. HAIS hade Thea Petersson F12, Ellen Moore F11 och Ella Kullman F11 på plats.

Tjejerna skötte sig alldeles utmärkt. Thea Petersson hade på lördagen kvalat in till loppet Skånes snabbaste 12 åring, loppet gick på den lite ovanliga sträckan för Thea 100m. Men hon orkade hålla farten här utan problem och sprang in på en fin 3:e plats med tiden 14,50. Ellen och Ella var med i Längd,60m och kula som även utgjorde en tävling i sig ” trekampen ” . I längd Kom Ellen på en 3:e plats med nya PB 4,00 tätt följt av Ella på en 5:e plats med ett hopp på 3,96 även detta ett PB. På 60m kvalade båda tjejerna in till finalen genom att Ella vann sitt heat på 9,45 och Ellen kom 2:a i sitt försöksheat med tiden 9,41. I finalen sen som gick lite långsammare kom Ellen 4:a på 9,46 och Ella 5:a på 9,52. I kula kom båda tjejerna över 6 meter. Med dessa resultat kom Ellen 5.a och Ella 6:a i trekampen.

På söndagen var det dags för Theas trekamp. Thea kom 3:a på 80m med tiden 11,75, 5:a i längd på nya PB 4,02 och till sist 6:a i kula med en stött på 6,76. Detta räckte till en 5:e plats i trekampen.

Riktigt bra jobbat tjejer i det härliga vädret i Lund denna helg!

Samtliga resultat finns här: