Arkiv
Vaccinerad mot doping

Osby Miniton 2013

Hela 8 st HAIS:are hade hittat till Osby denna söndag för att springa Osby miniton. Det blev en pallplats idag och den togs av Filip Persson-Boden i klassen P12 2,4km på tiden 11,02 precis förre nästa HAIS:are Tim Mörck som sprang in på en 4:e plats med tiden 11,05. Även i F12 blev det en 4:e plats när systern Tania Mörck  sprang de 2,4km på 12,31min.

I klassen Herrar kort 5,8km var Joel Mörck långt fram i resultatlistan med en fin 7:e plats på tiden 24,18min. Här deltog även veteranen Sven Simonsson som var ute i 38,19min.

I det långa loppet hade HAIS till och med fått ihop ett lag bestående av Annika Persson-Boden, Lotta Mörck och Per-Erik Mörck de kom på 7:e plats i lagtävlingen. Individuellt sett kom Annika 5:a , Lotta 8:a och Per- Erik 31:a.

Bra jobbat alla HAIS:are

Samtliga reultat finns här: