Arkiv
Vaccinerad mot doping

JUL JOGGEN 17/12-2013

tomtar3

Då var det dags för den årliga juljoggen för alla HAIS:are, denna tradition avslutar träningen för de flesta grupperna innan vi tar lite jul och nyårs ledigt. Kolla med din tränare vad som gäller för din grupp.

Vi samlas i magasinet  ( innelokalen ) för att starta jogga kl 17:30 . Det kommer finnas distanser för alla , föräldrar och syskon är också välkomna. Det krav vi ställer är att man skall ha något ” tomte likt ” på sig. Efteråt bjuds det på korv och dricka.

 

Välkomna alla HAIS:are

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.