Arkiv
Vaccinerad mot doping

Världsungdomsspelen 2014

Ska även i år försöka leverera resultat och annat intressant direkt från läktaren på Världsungdomsspelen, bilder kommer med jämna mellan i efterhand. Och för att inte missa något så inleder vi med att titta i resultatlistorna från igår där det intressanta med våra ögon var Elise kvalomgång i längd. Ett kval som hon klarade säkert med ca 20 cm ner till den med näst bästa kval resultat.

Nu är det regnkläder på så promenerar jag över till arenan och inleder med att följa försök på korta sprinten och spjut.

Emma Spjut

Då var vi framme vid lunch och det har regnat större delen av tiden. Så här kommer en snabb rapport om vad som hänt.
Josefine försök på 100m i 2,6 meters motvind med tiden 13.89. Thea försök på 60m tiden 8.69 missar en B-final med 5 hundradelar. Sebastian försök på 100m med tiden 11.55 vilket ger en 7 tid i försöken och en plats i A-finalen.
Även Elise har sprungit försök och vann sitt heat på ännu okänd tid, preleminärt 12,56. Samt att Emma har kastat spjut men får återkomma med resultat när det är officiellt.

Thea 80m

Vädret igår gjorde att det var svårt att uppdatera på läktaren så här kommer uppdateringen från resten av lördagen. Erik sprang 100m försök på tiden 12.16. Sebbe sprang final på 100m och passerade mållinjen som nr 5 med tiden 11.39. Elise valde att inte springa sin final, har inte frågat men gissar att den gå för nära finalen i längdhoppet. Trots att det inte regnade var det fortfarande ganska ruggigt och det var få hopp över sex meter. Slutligen segrade Elise med resultatet 6.09 och man fick åter höra Per Crona säga Elise med betoning på sista e:et något som vi andra låter gå tyst förbi. Nästa stycke kommer handla mycket om 200 meter men även häck och längd.

Elise 100m Sebastian

2 kommentarer till Världsungdomsspelen 2014