Arkiv
Vaccinerad mot doping

Elise 3:a på 400m häck

En sliten Elise hade svårt att bestämma sig vad hon skulle tävla i på söndagen. Finalerna i längd och 400m häck låg alldeles för nära varandra så det fick bli att satsa allt på en gren. Till slut föll valet på häcken och det var nog ett klokt val för Elise sprang in på en mycket fin 3:e plats på nya PB tiden 59.41 efter en fantastisk spurt på upploppet. Det märktes inte att Elise kände sig sliten där. Vann gjorde Frida Persson Hammarby följt av klubbkompisen Lynette Morgan .

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.