Arkiv
Vaccinerad mot doping

Best western games Växjö 17-18/1

Denna helg drar tävlings säsongen igång på allvar för många HAIS:are . Man kan följa tävlingen live på webben http://www.ifkvaxjo.se . Lördagens tävlingar är avslutade och den kan summeras med mycket bra HAIS resultat . I K senior vann Elise Malmberg längd på 6.12 och på 60m vann Elise efter en stenhård final med tiden 7.66 endast 2 hundradelar förre Caroline Sandsjoe MAI. Övriga topp 6 platser denna dag kom i F13 800m där Ellen Moore kom 5:a och Ella Kullman 6:a. Förutom dessa 3 svarades det för många PB . Under söndagen fortsatte alla HAIS:are att leverera från liten till stor. Elise följde upp gårdagens 2 segrar med en 2:a plats på 200m med nya PB tiden 24.50 . Bland de yngre klarade Vera Kvist kvalgränsen till Götalandsmästerskapen i Mars månad när hon tog 2.13 i stav. Grymt jobbat alla som var i Växjö och kämpade