Arkiv
Vaccinerad mot doping

JSM GULD för Elise

Förra helgen vann Elise stora SM på 400m och denna helgen vann hon JSM på samma sträcka. Trots en öm fot kom Elise till start i Göteborg nu i helgen, under lördagen tog sig Elise lätt vidare till final genom att kontrollera sitt lopp . I finalen var det hårdkörning som gällde , Elise sänkte sitt egna svenska årsbästa till utmärkta 53.88 vilket även är den bästa svenska tid utöver Mia Hjelmer på 3år. Sebastian Huynh deltog i P19 60m men åkte tyvärr ut redan i försöket i tuff konkurrens .

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.