Arkiv
Vaccinerad mot doping

PB för Elise i IEM.

Efter att fått klartecken för start på 400m vid IEM i Prag gick allt väldigt fort. 5 dagar senare stod Elise på startlinjen . Hennes lopp öppnades i ett högt tempo och Elise hamnade en bit efter men på andra varvet närmade sig Elise rejält och i mål var hon förbi en tjej på sitt nya PB 53.81 . Detta räckte inte till semi men till en fin 17:e plats i Europa. En strålande glad Elise har nu skaffat sig mycket ny erfarenhet. Ett stort Grattis önskar vi i HAIS.

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.