Arkiv
Vaccinerad mot doping

SM GULD till Elise.imageElise Malmberg gick in i SM tävlingarna som stor favorit efter sommarens fina prestationer på 400m häck. Under lördagen vann Elise sitt försöks heat lekande lätt på 59.81 utan att ta ut sig allt för mycket. I finalen tryckte Elise på lite mer, men väl inne på upploppet behövde inte Elise ta ut dig för mycket utan hon sprang istället och hejade på publiken. Segertiden stannade på 57.91 vilket var över sekunden snabbare än Frida Persson från Hammarby. Positivt var också att foten kändes bättre. Vi säger Grattis till SM guldet och ett stort Lycka till på VM i Peking som kommer närmast.

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.