Arkiv
Vaccinerad mot doping

GM Dag 2

imageDag 2 i Borås blev en riktig höjdare. I P14 hade Arvid Einarsson stora framgångar , han började dagen med en stentuff 1000m final. Arvid låg hela loppet och bevakade sin plats precis bakom täten för att när det var ca 125m kvar trycka till allt vad han kunde. Ingen kunde svara på den fart ökningen. Arvid sprang in som segrare på nya PB 2.53.11 , detta är även den snabbaste tiden i Sverige i år för P14. Endast 20min efter detta stod Arvid åter på startlinjen, då var det final på 60m häck. Arvid sprang här in på en utmärkt 5:e plats.

I F14 hade Emily Ha en riktigt bra dag i tresteg, Emily slutade på 7:e plats efter ett hopp på 10.17 vilket var nytt Pb. Detta trots att Emily stördes av att få hoppa från 7m plankan när hon brukar hoppa från 8m.

Dagens sista HAIS:are var Jonathan Janzen i P13. Jonathan hoppade fina 1.38 och var väldigt nära att klara 1.43 i höjd tävlingen. Det kommer framöver. Jonathan sprang även 60m häckdär det blev ett rejält Pb med tiden 10.85.

Hela GM vanns av Göteborg före Skåne och Småland

Resultat söndag