Arkiv
Vaccinerad mot doping

02:or på pallen i Kristianstad

image

Åhus FIK anordnade under måndags kvällen en kvällstävling på Kristianstads IP. Detta var första gången tävlingen arrangerades så deltagar antalet var inte speciellt stort. HAIS hade 3st födda 2002 på plats. Alma Dahlberg sprang 300m i F15 och kom här på 3:e plats med en tid på 46.6 , lite senare var det dags för Ella Kullman att springa 800m efter ett starkt första varv tappade Ella lite sista 200m i den tuffa vinden. Klockan stannade här på 2.42.0 . Sist ut var Arvid Einarsson i P15 2000m , vinden förstörde den tänkta taktiken. Arvid , Truls och Morgan hjälptes åt för att sedan avsluta riktigt bra. Arvid såg ut att avgöra med 100m kvar men Morgan kom tillbaks och vann en hård strid. Arvids tid blev 6.39.3 . Tävlingen hade manuell tidtagning.

Samtliga resultat