Arkiv
Vaccinerad mot doping

JSM dag 2

Andra dagen utav JSM bjöd på kallare och blåsigare väder än under fredagen. HAIS hade inga egna aktiva på plats idag som tävlade, dock fanns två fd HAIS:are med nämligen syskonen Petersson. Först ut var Wictor i P19 diskus, efter en stenhård fajt med klubbkompisen Jakob Gardenkrans från MAI kunde Wictor säkra segern med ett kast på 59.27. För storasyster Marinda var det inte lika jämt. Marinda vann K22 slägga med nästan 12m när hon kastade 66.43. Stort Grattis båda två till era Guld.

Samtliga resultat finns här

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.