Arkiv
Vaccinerad mot doping

Seger i Luciastafetten!

image

Hässleholms AIS gick segrande ur årets Luciastafett som ägde rum i Råby strax utanför Bromölla under torsdagskvällen. Tävlingen var över 5 x 1650m.

HAIS deltog i klass 3 motion vilket var den klass som mixade lag kunde deltaga i.

HAIS lag fick en kanon start när Alice Kullman rusade iväg på första sträckan. Alice tid blev 5.53. Alice växlade sedan över till lillasyster Ella som även hon gjorde en stark sträcka trots tacklingar ut med banan. Ellas tid blev 6.28. 3:e sträckan fick jag hoppa in och springa då Ebba ej kunde springa pga en seg förkylning. Min tid blev 6.07. Wiktor Rydlund sprang 4:e sträckan , Wiktor lyckades komma ifatt flera lag på sin sträcka. Ett av dessa lag var Vittsjö som även fick släppa en lucka inför sista sträckan . Wiktors tid blev 6.02. Ut på sista sträckan stack Arvid Einarsson precis lagom när regnet började ösa ner. Arvid sprang sin sträcka på 5.45 och segern var säkrad 5 sekunder före Ryssberget. Slut tiden blev 30.18.

Ett trevligt lopp var över och nästa år siktar vi på fler lag från klubben. I årets lopp var totalt 52 lag med. Räknar man alla klasser kom HAIS laget på en utmärkt 9:e plats. Snabbast av alla var MAI med tiden 25.07

Resultat

// Marcus