Arkiv
Vaccinerad mot doping

Juniorer på läger


En stor del av HAIS juniorer var under helgen som gick i Växjö på träningsläger. Efter en tidig samling startade lägrets första pass redan innan kl 10:00 på lördagen. Sprint / hopp gruppen körde ett pass och medeldistansgruppen körde ett pass. Till lunch fick gänget besök av Elise Malmberg som efter gemensam lunch höll sin föreläsning ” min resa” + en frågesport. Föreläsning var väldigt uppskattad där man fick höra mycket intressant från Elise om hennes karriär.

IMG_4317

Efter detta pass var det dags för Elise och hennes kompis Stina Hedvall att leda ett häckpass för alla.

IMG_4324Elise följde sedan med till hotellet och åt samt hade prisutdelning på frågesporten. Vinnare blev Josefine Olsson.

Söndagen började med gemensam uppvärmning i form av stafett / styrka. Alla glömde plötsligt bort träningsvärken. Efter detta delade grupperna sig igen. Efter att ha ätit ytterligare en god middag på hotellet var det dags att checka ut. Innan bussarna åkte mot Hässleholm han vi med ett 4 pass.

Trötta men nöjda kom gänget åter till Hässleholm vid 17:30 på söndagskvällen.