Arkiv
Vaccinerad mot doping

IUSM i Växjö

I helgen arrangerades IUSM i Växjö för 15-16 åringar. Under lördagen kom Agnes Norman F15 på en meriterande 6:e plats i höjdhoppet efter att ha satt nytt Pb med 1.59. Agnes var endast 3cm från bronset.

Under lördagen var även Alice Lindh i farten i klassen F15. Alice var bara 12cm ifrån att gå till final i längdhoppet. Alice hoppade 4.97 och blev med det 9:a. Senare på kvällen sprang Alice 200m, Alice gick inte vidare men fick trots allt med sig ett nytt pers med tiden 27.73.

Under söndagen var det tresteg på programmet, tjejerna hade stora problem med ansatsen och fick i ochmed detta inte till de jättelånga hoppen. Inte nog med det så stukade Alice foten i första hoppetoch fick tejpa den. Trots detta slog Alice till med ett nytt Pb på 10.12, Agnes hoppade här 9.69. Riktigt bra SM debut Alice och Agnes

 

Resultat: http://telekonsultarena.se/resultat/iusm18/Resultat.php