Arkiv
Vaccinerad mot doping

Hallbergs i farten!

Under helgen som gick var bröderna Hallberg i farten, under lördagen var det Marknadsspelen i småländska Skruv som stod på schemat.

Algot Hallberg i P13 öppnade säsongen starkt med ett nytt Pb i diskus när han fick iväg diskusen 31.70 detta gav en 2:a plats tätt efter segraren Leo Göransson Klippan. Algot kom pallen ytterligare 3 gånger denna dag. Efter att ha hoppat 2.30 stod Algot som segrare i stav. Detta följdes upp av en 2:a plats på 60m häck med tiden 11.13 . Sista pallplatsen kom i spjut där det blev en 3:e plats med ett kast på 30.27.

För Ludvig Hallberg Tävlande blev det 2st 3:e platser. 14.74 i 60m häck gav både ett nytt Pb och en 3:e plats. På 600m spände Ludvig bågen rejält men värmen tog ut sin rätt, trots detta var tiden bara strax över Pb. Klockan stannade på 2.19.78 och gav en bronspeng.

Ludvig var även med i längd, höjd och kula.

Undrr söndagen tävlade Algot i Klippan. Här fick han en bättre träff i spjutet, längsta kastet mätte 32.34 och var ett nytt Pb. Algot som klarade 1.35 i höjd i lördags fick idag nöja sig med 1.33.