Arkiv
Vaccinerad mot doping

Tomte joggen måndagen den 17/12

Tomtejogg för alla grupper måndagen den  17 december kl 17,30 med start och mål på Göingevallen.
För Er som inte varit med tidigare så är Tomtejoggen som det låter, vi joggar tillsammans och gärna utklädda till tomtar och med våra röda träningskläder så blir det riktigt juligt.

Alla grupper är välkomna med föräldrar och syskon det är en gemensam julavslutning för våra grupper, Vi samlas gärna lite tidigare så vi kommer iväg 17:30.

Vi joggar i lugnt tempo tillsammans i stan, senast tror jag det tom blev en runda genom Resecentrum.

För det flesta grupperna blir detta sista träningsveckan för 2018 men hör med er tränare vad som gäller för just er grupp och när det startar upp igen efter jul- och nyårshelgerna.

Obs! I år samlas vi på Göingevallen så alla får se den nya belysningen.

Varmt välkomna alla!

3 kommentarer till Tomte joggen måndagen den 17/12

 • Eva Nilsson says:

  Trevligt med tomtejoggen men era förbaskade strålkastare lyser rätt in i vårt hus . Är detta rimligt att ni förstör vår hem miljö med dessa strålkastare. Ge dessa löpare vars en pannlampa så kan de springa runt på Göingevallen. Vi ska inte behöva ha strålkastare rätt in i vårt hus.
  Om ninintevgör något åt detta kontaktar jag miljökontoret
  Mvh
  Eva Nilsson
  Esplanadgatan 20

  • Johan Müllern-Aspegren says:

   Hej Eva!

   Det är naturligtvis inte rimligt att din hemmiljö ska förstöras. Vi har skrivit ett mer generellt svar längre ner, men jag vill också svara dig direkt och säga att vi är angelägna om att få till en lösning där vi inte stör omkringboende.

   Med vänliga hälsningar
   Johan

 • Johan Müllern-Aspegren says:

  Ang belysning på Göingevallen

  I höst satte kommunen upp belysning på Göingevallen, det innebär att vår härliga arena för friidrott går att använda för träning också under mörka höst och vinterkvällar. Det innebär tyvärr också att boende i närheten störs av ljusskenet.

  Det var aldrig vår mening att förstöra kvällen för någon, tvärtom är själva tanken med vår förening att göra Hässleholm till ett bättre ställe att leva.

  Vi kommer därför att ta upp den här frågan med kommunen, och välkomnar er som har synpunkter att höra av er till oss eller med fritids, på det att vi får till en långsiktig lösning som gör det möjligt för oss att träna på vallen utan att störa omkringboende.

  Med vänliga hälsningar

  HAIS styrelse och tränare
  genom Johan Müllern-Aspegren (ordförande)

Samarbetspartners