Arkiv
Vaccinerad mot doping

Summering 2019

Flytten från Ekorren

Då kommunen valt att säga upp kontraktet med oss blev det flytt och röjning av vår tidigare träningslokal. Vi rensad undan och kastade bland annat gamla mattor. Sorterade materialen och körde den till förvar på nya träningsställen.

På två helger och några kvällar hjälptes många föräldrar, barn och vänner åt att tömma den enorma lokalen. Det ställdes upp med släpvagnar, säckkärror, verktyg och massor av muskler för att flytta ut.

STORT TACK till ALLA som hjälpte till!

Säsongsavslutning på Göingevallen

Tack vare ny utomhusbelysning kunde vi hålla igång utomhussäsongen ända till 23 oktober. HAIS medel och långdistanslöpare kan nyttja vallen året om tack vare detta. Efter avslutad träning grillades det enligt tradition korv och vi umgicks och hade trevligt.

INNOMHUSTRÄNINGN VINTERN 2019/2020

Denna vinter har vi löst träningen att de minsta får träna på P2 och Tekniska skolan. De lite äldre tränar i Tyringe och i Liviushallen. Löparna har hållit igång ute hela ”vintern”.

Ny styrketräningshall har det blivit i huset där Norra Skåne tidigare låg.

TYREHALLEN

Första träningsveckan i den nya fräscha hallen. Det är en bit att åka men med gemensamma krafter och SMS:grupper lyckas vi lösa samåkningen. Är man osäker på hur man ska ta sig till träningen kontakta din tränare.

Stavhoppsmattan som flyttats hit från Vittsjö hade inte torkat ännu.

Då fick längdhoppsgropen vikariera. Gick alldeles utmärkt.

Längdbanan har inga skarvar som tidigare hall hade.

Höstterminen avslutades med Tomtejoggen

 

2019-12-16 Var det dags för den årliga Tomtejoggen som nu mera utgår från vallen. Det var mängder med deltagare i alla åldersgrupper som deltog. Alla tomtar och nissar delades in i två grupper, en som sprang en kort runda och en som sprang en liten längre runda. Till slut samlades alla på valen igen.

Väl där var det utdelning av ungdomsmärkesmedaljer, detta är medaljer man kan ta under utomhussäsongen. Är du taggad att kämpa om dessa 2020 kolla med din tränare vilka krav det är för att få de olika medaljerna.

Under tiden åts de grillad korv och dracks glögg, julmust och mumsades pepparkakor.

Det var stor spänning bland barn och föräldrar när tomtefar och tomtemor ropade upp de aktiva som klarat detta 2019.

Tusen Tack alla för ett bra 2019, nu siktar vi på ett bra 2020 också.