Arkiv
Vaccinerad mot doping

Börja träna friidrott

Friidrott innebär rolig och varierad träning. Utöver alla olika grenar – löpning, häck, hopp och kast – tränar vi koordination, styrka och rörlighet.

Våra grupper är upp till och med 14 år indelad efter ålder, så man tränar med de som är lika gamla som sig själv och eventuellt de som är året yngre eller äldre. Från hösten det året man fyller 14 är man uppdelad efter vilka grenar man väljer att specialisera sig på. All träning sker könsmixad och leds av duktiga och engagerade ledare.

Vi erbjuder träning från det året man fyller sju, intag gör under våren i samband med att utomhussäsongen börjar samt eventuellt ytterligare ett intag någon vecka efter att skolan startat på hösten.

Så här ser träningen ut för dig:

7-9 år, här är leken en viktig del av träningen. För de som önskar tävlar vi ett par gånger per år på hemma plan och någon gång åker vi till grannklubbarna och hälsar på.
Vi tränar en gång i veckan.

10-14 år, här utvecklar vi vår teknik och låter tävlingarna bli ett naturligt inslag i vårt friidrottande.
Nu tränar vi två till tre gånger i veckan.

15-17 år, nu finslipar vi på teknik och sätter upp mål för tävling och träning. Mål bestående av såväl resultat, placeringar, SM- medaljer som mjuka värden med kompisar och mental styrka.
Träningen här planeras efter de individuella målen och därför är mängden mycket varrierande.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss via mail på info@hais.info

Intresseanmälan

Fyll i en intresseanmälan för varje person som du önskar lämna intresse för. Vi svarar sedan på er intresseanmälan när vi kan erbjuda en plats. Vi genomför intag av vid fyra tillfällen per år; efter jullovet, efter påsklovet, efter sommarlovet och efter höstlovet. Vi har just nu många som står i kö och därför är det inte säkert att man får börja vid kommande intagningstillfälle.

Namn (obligatorisk)
Födelsedag (obligatorisk)
Förälder (obligatorisk)
E-post (obligatorisk)
Telefon:(obligatorisk)
Meddelande

På gång

  • 2/12 Styrelsemöte
  • 11/12 Kick off. Tränarna + styrelsen träffas för att diskutera verksamheten framåt.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre.
  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.