Arkiv
Vaccinerad mot doping

Om föreningen

Hässleholms Allmänna Idrottssällskap har, sedan starten 1945, utvecklat och inspirerat ungdomar att träna friidrott. Vi tycker det är roligt om du också ville träna med oss och vi hälsar dig välkommen till klubben.

För dig som är ny och vill känna på hur det är att träna så är du välkommen att vara med några gånger utan att du behöver betala medlemsavgift och binda dig för en längre tid. Under sommarhalvåret, från april tom oktober, tränar vi på vår fina Göingevall som vi disponerar fr o m hösten 07. Under vinterhalvåret tränar vi lika regelbundet och detta sker i olika hallar i Hässleholm, ungdomsgruppen och uppåt tränar även i Tyrehallen.

Här på klubbens hemsidorna ser du information om klubben och de framgångar som många av klubbens medlemmar når i olika tävlingar. Tävlingsresultaten är inget som kommer med automatik utan bakom resultaten ligger mycket träning och uthållighet. Det är viktigt att veta då du börjar träna. Träningarna bygger på att vi ska ha roligt tillsammans och att vi långsiktigt bygger upp teknik och styrka. Deltagande i tävlingar kan vara en inspirationskälla för en del – medan andra föredrar att endast jämföra och utmana sig själv i resultaten.