Arkiv
Vaccinerad mot doping

Årets första SM

I helgen avgjordes årets första SM nämligen inomhus-SM i mångkamp. Elise var i Växjö och gjorde goda reslutat vilka räckt till såväl ett sliver och ett brons. Vi säger grattis till Elise med ett stort G på första senior medaljen.  Läs mer vad Norra Skåne och Kristianstadsbladet skriver.

Hela resultatlistan från ISM i mångkamp hittas här: http://telekonsultarena.se/resultat/mk13/resultat.php

Nu kommer mästerskapen hagla i backen den närmsta tiden med senior SM till helgen sen junior SM 23-24 februari, helgen där efter ett EM i Göteborg och sen ungdoms den 9-10 mars i Malmö. Mer om alla våra SM finns på http://www.smfriidrott.com

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.