Arkiv
Vaccinerad mot doping

Succe för HAIS på JSM !!!

Det blev total succe vid JSM i Uddevalla. 3 Guld och 1 silver på 4:a starter.

Sm tävlingarna avlöser varandra för Elise Malmberg och Marinda Petersson, efter förra helgens senior SM var det dags för Junior SM i Uddevalla. Elise Malmberg i F19 var först ut med att springa 60m , Elise vann både försöks heatet och semifinalen. I finalen var det ingen som hade en chans att hänga med när hon sprang in som segrare på nya PB tiden 7,54 . Första guldet var säkrat.

Efter detta var det dags för längdhopp där Elise var totalt överlägsen och fick en segermarginal på 42cm . Seger hoppet mätte utmärkta 6,15 dvs ett nytt inne pers ( har hoppat 6,15 ute ) och andra guldet för dagen var i hamn.

Sist ut  för dagen var Marinda Petersson i viktkastning i F19. Marinda följde upp förra veckans brons med en silver medalj med ett kast på 16,37.

Under söndagen var det dags för Elise att springa 60m häck, i försöken vann Elise sitt heat och blev direktkvalificerad till finalen med tiden 8,83. Detta var den 3:e snabbaste tiden i försöken. I finalen gick det betydligt snabbare för tjejerna där Elise vann sitt 3:e guld under detta JSM på tiden 8,51.  Två blev Sofia Mossberg med tiden 8,60

Fullständig resultatlista finns här: http://www2.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_477361/cf_359/Resultat_IJSM2013.HTM

Ett stort grattis önskar vi er!!!

En kommentar till Succe för HAIS på JSM !!!