Arkiv
Vaccinerad mot doping

Många pallplatser i Kristianstad!

HaisPå bilden syns Filip Persson-Boden och Tim Mörck!

På nationaldagen var det dags för Salomon trail tour att komma till Kristianstad. HAIS hade en framgångsrik dag på de tuffa banorna. Det blev hela 4 medaljer denna dag , i P12 vann Filip Persson-Boden den 2,5km långa rundan på 11,50 . Det blev även HAIS på andra plats genom Tim Mörck som endast var 4 sekunder efter. I klassen P13-16 sprang Joel Mörck den 6km låmga banan på 28,27 och med detta belönades Joel med en andra plats. I klassen Damer+45 12km blev det en 3:e plats av Lotta Mörck. I Herrar 45+ 12km sprang Per-Erik Mörck in på 9:e plats. Sist men inte minst F 12 2,5km kom Tess Ekstrand 8:a och Tania Mörck 9:a.

Samtliga resultat finns här

Stort grattis och bra kämpat alla HAIS:are