Arkiv
Vaccinerad mot doping

Wictor dominerade & Thea vann 80 m !

Wictor Petersson fortsätter att dominera i kast grenarna, i helgen vann han i P17 Diskus med ett kast på 57,93 ett pers mediden  7 meter . Detta kast gjorde även att han klarade kvalgränsen till sommares UVM men Wictor får inte åka för han är för ung. Bara att vänta ett år…. Wictor vann sedan kula i P 15 med ett nytt pers 20,54 .  I diskus blev det till slut seger i P15 också, dessutom var de arena rekord i alla grenar han ställde upp i.

I F12 vann Thea Petersson 80m på nya PB 11,54 strax före Anja Olsson Ystads IF

I F15 fortsätter Josefine Olsson att springa bra, hon vann sitt försöks heat på tiden 13,46 tyvärr var vinden lite stark annars hade vi kunnat skriva in ännu ett pers denna helg. I finalen blev Josefine 3:a på tiden 13,75

Fullständig reultatlista finns här

Stort Grattis alla HAIS:are