Arkiv
Vaccinerad mot doping

NM för Elise & Marinda i Finland!

När Nordiska mästerskapen för juniorer avgjordes i Finland i helgen representerades Sverige av 2st HAIS:are, nämligen Elise Malmberg och Marinda Petersson

Marinda var uttagen att deltaga i slägga, Marinda fortsätter att vara stabil runt 54-55m idag landade det längsta kastet på 55,13. Det gav en 6:e plats i en mycket bra tävling där finska tjejen Heli Rinnekari vann på utmärkta 59,54m.

Elise i sin tur var med i 3 grenar och det slutade med 3 x silver. PÅ 100m sprang Elise på 11,99 och var endast 8 hundradelar bakom segraren. I längdhoppet var det ännu närmare en guldpeng. Både Elise och norskan Nadia Assa hoppade 6,08 men norskan hade ett bättre andra hopp. Till sist var Elise med i det stafettlag som sprang in på en andra plats bakom Finland på 4 x 100m. Elise sprang sista sträckan.

Bra jobbat tjejer!!!

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.