Arkiv
Vaccinerad mot doping

Läger och kast tävling i Växjö!

Läger

Det blev en väldigt intensiv helg i Växjö för klubbens juniorer. Ett 2 dagar långt träningsläger ägde rum uppe i Telekonsult arena . 3 bra träningspass genomfördes samt en föreläsning om träning,kost och vila.

För Emma Nilsson F15 räckte inte detta utan hon deltog även i kast tävlingen world indoor trow som gick i tipshallen bredvid. Detta var Emmas första tävling i HAIS kläder samt med ett 500g spjut. Emma gjorde riktigt bra ifrån sig när hon placerade sig på en utmärkt 6:e plats . Emmas längsta kast mätte 23,57.

Bra jobbat i helgen alla juniorer och ett litet extra plus till Emma!!!!

 

 

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.