Arkiv
Vaccinerad mot doping

Elise 8:a i JVM längd

I natt svensk tid avgjordes längdhopps finalen i JVM. Elise hade marginalerna på sin sida då hon gick som 8:e tjej på ett bättre 2:a hopp vidare till final rundan för de tjejer som fick hoppa ytterligare 3 hopp. Elise stannade på en fin 8:e plats i finalen på 5.95 . Det var en tuff motvind rakt igenom och det syntes på allas resultat. Elise har svarat för en strålande längdhopps tävling då hon kom till JVM som 28:e tjej på årsbästa listan. F.d HAIS:aren Marinda Petersson slutade 9:a i slägg finalen. Ett stort grattis båda två önskar vi HAIS:are på hemmaplan

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.