Arkiv
Vaccinerad mot doping

Götalandsmästerskapen

Under lördagen och söndagen avgjordes GM för 13-14 åringar i Uddevalla. HAIS hade i år 4 deltagare på plats och de bidrog starkt till skånes 2:a plats i tävlingen precis bakom Göteborg. Johan Tropp kastade bra i P14 spjut och belönades med en 4:e plats. Johans längsta kast var 34.91 .Övriga från klubben deltog i F13, Johanna Sandberg kastade iväg släggan 24.77 , detta räckte till en fin 6:e plats. Även Vera Kvist kom 6:a fast för Veras del var grenen stav. Vera hoppade hela 2.40 vilket var ett nytt PB med 30cm. Av bara farten blev det ett rejält pers i 60m häck också . Tiden här blev 10.70 . Till sist sprang Thea Petersson 60m och svarade hör för säsongens näst snabbaste tävling för året med att gå till semifinal på 8.62 . Bra jobbat alla fyra.