Arkiv
Vaccinerad mot doping

Skåne 2:a på GM , 9 HAIS:are i laget

I helgen som var genomfördes GM i friidrott i Telekonsult arena i Växjö för 13-14 åringar. Skåne skickade över 80 aktiva till denna tävling. HAIS hade rekordmånga deltagare med sina 9 aktiva, med detta var HAIS en av de största klubbarna i det skånska laget. 2 bussar åkte på lördagen upp till Växjö för två dagars tävlande. Bland HAIS:arna utmärkte sig flera stycken. Arvid Einarsson i P13 sprang lekande lätt sig till final på 800m. Väl i finalen var det full satsning, Arvid sprang in på en 4:e plats på nya PB tiden 2.23.77 . I stavhoppet för F14 satte Vera kvist PB med 2.53 och Emma Nilsson med 2.23 . På 200m i F13 kom Ellen Moore på en fin 7:e plats med tiden 28.80 även detta nytt PB. Skåne kom tillslut på en 2:a plats efter Göteborg. HAIS deltagare var Vera Kvist, Emma Nilsson , Thea Petersson , Alma Dahlberg , Ella Kullman , Ellen Moore, Emily Ha, Evelina Sjöstrand och Arvid Einarsson