Arkiv
Vaccinerad mot doping

Framgångar i Klippan

HAIS hade stora framgångar under söndagen när Bedaspelen ägde rum i Klippan. Både pallplatser och mängder av personliga rekord. Evelina Sjöstrand i F13 satte pers i alla sina 3 grenar där hon bla krossade sitt pers i längd till utmärkta 4.52 vilket gav en andra plats. Även Ella Kullman kom 2:a när hon sprang ett starkt 600m lopp på 1.54 . I F15 fortsätter Alicia Byström att förbättra sina Pb för varje tävling som går. Bland de yngre hade Matilde Janzen och Linnea Säfström stora framgångar. Även Ronja Sjöstrand gjorde en bra tävling. Bland killarna var Jobathan Janzen P12 långt fram i många grenar . Sen var det 05 killarna Algot, Ted och Jakob som dominerade stort i P10/P11. Skoj att se att Ludvig Hallberg född 2008 är ute och tävlar och gör det bra trots sin unga ålder.

http://www3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_654861/cf_69694/res15.PDF