Arkiv
Vaccinerad mot doping

Vårkampen

Det största deltagar antalet på väldigt många år tävlade i Vprkampen under söndagen i det soliga vädret på Göingevallen. Det svarades för väldigt många bea resultat och de personliga rekorden krossades på många håll. Hässleholm AIS vann den totala lag tävlingen. Alla resultat hittas inne på länken Vårkampen http://varkampen.hais.info/result/2015.htm . Ett stort Tack till alla aktiva, ledare , funktionärer och publik som gjorde denna söndag så lyckad

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.