Arkiv
Vaccinerad mot doping

JEM GULD TILL ELISE

imageElise Malmberg tog i eftermiddags GULD i JEM 22 när 400m häck finalen avgjordes. Elise öppnade loppet lugnt och kontrollerat och när de kom in på upploppet låg Elise 5:a. Men som vanligt avslutade Elise fantastiskt snabbt och spurtade förbi allihopa och passerade mållinjen som segrare på nya personliga rekordet 55.88 . En strålande och lite chockad Elise fick springa ärevarv med den svenska flaggan till publikens jubel. Vi i HAIS hälsar givetvis till Elise med ett stort GRATTIS TILL EM GULDET!

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.