Arkiv
Vaccinerad mot doping

Sommarspelen i Åhus

imageNär Åhus friidrott arrangerade sin årliga sommar tävling fanns många HAIS:are på plats i Kristianstad. Det blev 4st guldmedaljer till klubben. I P15 satte Johan Tropp personligt rekord med över 5m i spjut när han kastade hela 39.20 . Drömgränsen 40m är klart inom räckhåll nu. I P17 längd segrade David Bora med ett hopp på 5.30 . Lite längre ner i åldrarna hittar vi Algot Hallberg P11 som segrare i kast med boll efter ett kast på 31.15. Till sist blev det även seger för det mixade stafettlaget P/F11 5x60m på tiden 47.79 , i det segrande laget sprang Ted Andersson , Mathilde Janzen , Algot Hallberg , Linnéa Säfström och Alicia Halldén . Förutom alla segrare svarades det för många fler pallplatser och personliga rekord. På bilden syns stafettlaget. Stort Grattis alla