Arkiv
Vaccinerad mot doping

VM över för nöjd Elise

imageVM är över för denna gång för Elise Malmberg men det var inte sista gången vi såg henne i de här sammanhangen. Det har varit rena ” Elise febern ” runt omkring Hässleholm. Klockor har ställts till mitt i natten, svtplay har gått varmt på jobben och vissa skolor fick se semifinalen på storbilds tv. I dagens semifinal gjorde Elise på nytt ett bra lopp men denna gång var motståndet väl svårt. Klockan stannade på 56.58 vilket är Elise 4:e bästa tid någonsin. Vi tackar Elise för showen och säger ett stort Grattis till klubbens ” superwomen ”

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.