Arkiv
Vaccinerad mot doping

GM Dag 1

Första dagen av Götalandsmästerskapen i Borås är avklarad. Alla 4:a HAIS:are tävlade under lördagen. Först ut var Emily Ha i F14 längdhopp, trots stora problem att få till plankträffarna hoppade Emily fina 4.48 . I F13 gjorde Alice Lindh GM debut i höjd med att klara 1.26 , tyvärr tog det stopp på 1.32 . En klart godkänd debut av Alice. I P13 gjorde även Jonathan Janzen GM debut, han började med att sätta PB i tresteg med ett hopp på 9.39. I kula blev det ännu ett PB här med utmärkta 10.01 detta gav en utmärkt 5:e plats. Sist ut under lördagen var Arvid Einarsson i P14 1000m försök. Här drabbades Arvid av en miss av funktionärerna som inte ringde i klockan när det var ett varv kvar så när egentligen Arvid skulle gå i mål fortsatte han ett varv till. Denna miss av funktionärerna gjorde att alla killar får springa final imorgon

Resultat lördag

På gång

15/1 ”Prova på” tävling i Tyrehallen för de som är födda 2009-2014.
Anmälan via länken:

  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre. Födda 2009-2014.