Arkiv
Vaccinerad mot doping

Seriematch 2

IMG_0716Under lördagen var HAIS damlag under ledning av Hans, Lars och Marcus i Lerum på Stonehill IP för att genomföra andra tävlingen i årets division 3 serie. Det var ett väldigt varierande väder som möte laget sol, regn, åska och hagel. Hela laget gjorde riktigt bra ifrån sig. Först ut var Vera Kvist och Alicia Byström, Vera gjorde debut på 400m häck. Vera sprang in på tiden 1.24.06 vilket gav en 5:e plats av 7 lag. Alicia kastade för dagen slägga med en 4 kg:s slägga. Detta är tyngre än vad Alicia är van att kasta med, trots detta kastade Alicia utmärkta 21.76 vilket gav plats 6. Efter en bra start följde nu några riktigt bra grenar placeringsmässigt. Josefine Olsson sprang 100m och kom 2:a på tiden 13.31 och 7 härliga poäng till klubben.

IMG_0664

Samtigt som Josefine sprang startade Alice Lindh längd tävlingen och pang i första hoppet 5.02 i godkänd vind vilket var PB med 43cm, detta hopp räckte till en 3:e plats i tuff konkursens. Direkt efter längdhoppet var det dags för 400m för Alice. Av bara farten flög Alice fram till ännu ett Pb med tiden 1.02.13 vilketgav seger i grenen. Ingen dålig dag för Alice som fyllde 15år denna dag. Efter detta var det dags för Ronja Görransdotter i kula, Ronja stötte stabilt med en längsta stött på 8.79 detta gav en 5:e plats endast 3cm från 3:e platsen. Samtidigt som Ronja stötte sprang Ella Kullman 1500m på nya PB 5.48.86 och slutade 5:a . Sist ut i det individuella tävlandet var lagets yngsta deltagare Ronja Sjöstrand född 2004. Ronja hoppade 2.20 i stav vilket gav en 6:e plats. Detta var endast 2cm från Ronjas PB.

Till sist var det stafett 4x100m , tjejerna fick till riktigt bra växlingar och vann sitt heat och kom 2:a totalt på 54.21. I laget sprang Josefine, Alice, Vera och Agnes.

HAIS kom på en fin 3:e plats under andra deltävlingen.

Resultat