Arkiv
Vaccinerad mot doping

Ystadspelen

Under helgen som var tävlade Algot & Ludvig Hallberg i ett varmt Ystad. Algot hade sina bästa grenar i stavhopp och 60m häck. I stav blev det Pb med ett hopp på 2.45 vilket var pers med 2cm, Algot var sedan nära att klara 2.55 men det gick inte denna gång. Enligt coach Lars Hallberg gjorde sedan Algot sitt bästa 60m häck lopp någonsin tekniskt. Algot var ytterst nära att slå sitt pers även här, hade bara starten varit lite bättre. Algots tid blev 10.56.

För Ludvigs del blev det 2 näst pers i kula & 60m häck. I kula blev dagens längsta stött 6.46 och på 60m häck stannade klockan på 14.77 . Nu till helgen väntar HAIS Spelen och då hoppas vi att Ludvigs kompisar från Åhus kommer till Hässleholm på besök.

Övriga resultat från grabbarna samt hela tävlingens resultat finns här:

http://www.friidrott.ystadsif.se/globalassets/ystads-if-fi—friidrott/ystad-spelen/resultatlista-ystadspelen-2018-07-22.pdf