Arkiv
Vaccinerad mot doping

All träning inställd pga Covid-19

Till samtliga medlemmar och tränare

På grund av rådande smittspridningsläge i Region Skåne och nya skärpta allmänna råd har styrelsen idagbeslutat att omgående ställa in all träningsverksamhet i föreningen. Detta gäller samtliga åldersgrupper.

Beslutet gäller till och med 2020-11-17. Beslutet kan komma att ändras vid förtydligande eller ändringar från myndigheter eller förbund.

Vi vill samtidigt uppmana alla att träna på egen hand men ta hänsyn till gällande regler. Håll kontakt med din tränare för ytterligare information.

Om du drabbats av Covid-19 och misstänker att smittan kan komma ifrån någon av våra träningar vänligen hör av dig till info@hais.info informationen kommer att ligga till grund för kommande beslut.

Riktlinjer vid bekräftad smitta i förening:

Informera laget och övriga personer som ifrågavarande person varit i kontakt med.
Övriga i laget ska, även om man inte har några symptom, tänka på att man kan vara smittad och vara extra uppmärksam på om man får några symtom under hela inkubationstiden (2-14 dagar, vanligast 5 dagar).
Vid symtom ska man isolera sig och gå in på webbplatsen 1177.se för att se vad som gäller om symtomen inte går över på ett dygn.
Medan man väntar på provsvaret ska man bete sig som om man har covid-19.
Genomför en extra noggrann städning av de ytor, toaletter, redskap med mera som ifrågavarande person använt och vistats i.
Följ regionala förhållningsregler och håll dig informerad via 1177.se.

Publicerad: 28 okt 2020 08:00

 

Vi måste alla ta vårt ansvar och måna om varandra genom att göra allt vad vi kan för att minska smittspridningen.

Var rädda om varandra!

Hälsningar,

HAIS styrelse

På gång

  • 2/12 Styrelsemöte
  • 11/12 Kick off. Tränarna + styrelsen träffas för att diskutera verksamheten framåt.
  • 15/1 Egen tävling i Tyrehallen. "Prova på", för de yngre.
  • 5-6/2 Åhus Indoor. Vi siktar på att åka ett stort gäng till Wä för att tävla och känna på den härlig gemenskapen i HAIS.
  • 17/2 ÅRSMÖTE.